REFERENSER

Några av alla de som använt Balkefors inlägg med framgång: Johan Wissman, Systrarna Kallur, Elfsborg Fotboll Redbergslid Handboll, Svenska Skidlandslaget, Marcus Ljungqvist Cykelproffs.

Läs vad några av våra patienter säger om vårt inlägg:

defTest

Golfspelaren Jaqueline Hedwall

Inom golfen är det viktigt med bra balans och stabilitet när man ska svinga. Jag har under det senaste halvåret använt Balkefors inlägg, vilket har varit en viktig hjälpt för att få en stabil sving som sänkt scorerna.
Jacqueline Hedwall (spelare på svenska proffstouren och collegegolf på Louisiana State University)

defTest

Agneta Ekman

Jag har nu använt mina Balkeforssulor i en månad – varje dag – och jag älskar dem! Jag svävar. Det är faktiskt stor skillnad mot de inlägg jag tidigare haft. Inga ömma fötter, inga sendrag, inga stela ben.

Ett mångårigt lidande är plötsligt borta. Det är magiskt helt enkelt.

defTest

Löparen Gustaf Tyselius

Jag är en elitmotionär som springer sex till tolv mil I veckan för att tävla 1500 m, 3000 m och ett och annat stadslopp. Att träna mycket och tävla innebär stora påfrestningar för fötterna och innan jag förstod hur viktigt det är att at hand om sina fötter började jag utveckla hallux valgus. Av denna anledning opererade jag höger stortå hösten 2006 med lyckat resultat. Efter några månader kunde jag börja småjogga och efterhand öka belastningen.
Efter detta har jag blivit betydligt noggrannare med att at hand om Mina fötter och ha bra utrustning och där är Balkeforssulan en viktig pusselbit. Den hjälper mig att avlasta stortån och korrigera min fotisättning vilket förebygger olika felbelastningar och skador. De är slitstarka och fungerar väl, med min ganska hårda användning. Efter ca 1 år är det dags att se hur steget förändrats och göra nya sulor. Anpassningen går snabbt och sulorna utformas medan man väntar och man går hem med ett part nya sulor.